Order

Up-cycle verkoopt alleen handgemaakte producten met een vaak beperkte oplage. De meeste producten zijn uniek en vind je nergens anders.

 

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer

Adres & Huisnummer*

Postcode & Plaats*

Selecteer Product* (meerdere selecties mogelijk)

Opmerkingen

Algemene Voorwaarden

Contact
Contact zal geschieden via e-mail: info [@] up-cycle.nl.

 

Betaling & termijn
Het product dient vooraf elektronisch betaald te worden. Na ontvangst van de factuur geldt een betaaltermijn van 14 dagen. Na ontvangst van betaling wordt het product verzonden.

 

Levering
De meeste producten van Up-cycle.nl zijn te bezorgen. Vanwege eventuele transportschade wordt een aantal producten niet per post verstuurd, maar dienen deze opgehaald te worden.

 

Leveringstijd
a) Voor voltooide producten geldt een levertijd van 14 dagen.

b) Vanwege het unieke karakter en de beperkte voorraad van onze producten kan er worden afgeweken worden van de levertijd van 14 dagen. Up-cycle.nl streeft ernaar deze producten binnen 30 dagen te leveren.

 

Verzendkosten
a) Alle hier vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
b) Up-cycle.nl raadt aan gebruik te maken van Verzekerservice. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant. Meer informatie.

 

Garantie
a) Bij technische fouten door assemblage in de bouw van de producten biedt Up-cycle.nl garantie van ten hoogste één jaar. De garantie begint op de factuurdatum en is alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en kan niet worden overgedragen aan een derde partij (tenzij vooraf anders bepaald).
b) Garantie vervalt bij verhuur of verkoop aan derden. De garantie is beperkt tot de reparatie en vervanging van een defect onderdeel.
c) Garantie is alleen mogelijk op vertoon van de oorspronkelijke factuur.

 

Service
Onderhoud en reparaties aan producten die buiten de garantie vallen worden uitgevoerd tegen vooraf overeengekomen kosten. Verzend- en ophaalkosten zijn voor rekening van de klant.

 

Buiten bereik van kinderen houden
Vanwege hun gewicht en/of scherpe delen en/of warmte dienen producten uit de buurt van kinderen gehouden te worden.

 

Fouten
Prijzen en kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto’s. Voor de beoogde lichteffecten dient altijd de geadviseerde verlichting te worden gebruikt. Prijzen zijn exclusief verlichting(lamp), deze kunnen desgewenst worden bijgeleverd.

 

Schade
Up-cycle.nl is niet verantwoordelijk voor schade door ongeval, misbruik, onrechtmatige gebruik, nalatigheid, incidentele schade of schade als gevolg van een ander ongeval.